Chełm: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
Polen using AWB
(éjaan & cithakan using AWB)
(Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Propinsi ing PolandiaPolen|Propinsi]]: || [[propinsi Lublin]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || ... [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Chełm''' iku kutha ing PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung 68.611 jiwa.
 
== Pranala jaba ==
{{Propinsi Lublin}}
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.737

besutan