Iława: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
Polen using AWB
c (→‎top: éjaan using AWB)
(Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Provinsi ing PolandiaPolen|Provinsi]]: || [[provinsi Warmia-Masuria]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 21,88 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Iława''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Deutsch Eylau'') iku sawijining kutha ing lor-wétan PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung 33.912 jiwa (2006). Kutha sing dadi kutha krajan powiat Iława iki dumunung ing [[Warmian-Masurian Voivodeship]] (wiwit 1999); sadurungé klebu tlatah [[Olsztyn Voivodeship]] (1975–1998).
 
== Kutha kembar ==
* {{flagicon|Lithuania}} [[Gargždai]], [[Lituania]]
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.737

besutan