Powiat Maków: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
}}
 
'''Powiat Maków''' iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[PolandiaPolen]]. Kutha krajané ya iku [[Maków Mazowiecki]] . Powiat iki papané ana ing [[propinsi Mazowia]] lan nduwé padunung 46.658 jiwa.
 
{{Mazowia }}
348.872

besutan