Powiat Gryfino: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  6 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
}}
 
'''Powiat Gryfino''' iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[PolandiaPolen]]. Kutha krajané ya iku [[Gryfino]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsi Pomerania Kulon]] lan nduwé padunung 82.727 jiwa.
 
{{ Pomerania Kulon }}
352.737

besutan