Powiat Wejherowo: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
c (typo)
(→‎top: Polen using AWB)
}}
 
'''Powiat Wejherowo''' ([[basa Polski]] ''powiat wejherowski'') iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[PolandiaPolen]]. Kutha krajané ya iku [[Wejherowo]]. Powiat iki papané ana ing [[provinsi Pomerania]] lan nduwé padunung 179.498 jiwa.
 
{{Provinsi Pomerania}}
352.737

besutan