Kraljevo: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Kutha kembar: Polen using AWB
c (éjaan using AWB)
(→‎Kutha kembar: Polen using AWB)
* {{Nagara|Jerman}} [[Sendenhorst]], [[Jerman]]
* {{Nagara|Jerman}} [[Ahlen]], [[Jerman]]
* {{Nagara|PolandiaPolen}} [[Gruenberg in Schlesien]], [[PolandiaPolen]]
 
[[Kategori:Kutha ing Serbia]]
348.872

besutan