Powiat Jasło: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
}}
 
'''Powiat Jasło''' iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[PolandiaPolen]]. Kutha krajané ya iku [[Jasło]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsi Subkarpathia]] lan nduwé padunung 115.323 jiwa.
 
{{propinsi Subkarpathia}}
352.737

besutan