Powiat Sanok: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: Polen using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: Polen using AWB)
}}
 
'''Powiat Sanok''' iku ''[[powiat]]'' (kayadéné “[[kabupatèn]]” in Tanah Jawa) ing [[PolandiaPolen]]. Kutha krajané ya iku [[Sanok]]. Powiat iki papané ana ing [[propinsi Subkarpathia]] lan nduwé padunung 94.622 jiwa.
 
{{propinsi Subkarpathia}}
352.737

besutan