Broad Peak: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
c (éjaan using AWB)
*Herman Buhl nalika tanggal 27 Juni 1957. Ananging piyambakipun seda.<ref name="internet 1"/>
*Nalika wulan Juli 2007 tim gunung Austria minggah Broad Peak kanti ancas mundhut mayatipun Markus Kronthaler, ingkang seda setaun saderengipun. Sedanipun wonten ing inggil antawisipun 8000 meter.<ref name="internet 1"/>
*nalika nembe mangsa adem kaliyan mangsa panas taun 2009 boten wonten puncakipun. Wonten setunggal mangsa ekspedisi kaliyan tim PolandiaPolen-Kanada. Wonten ing mangsa punika, wonten ingkang seda setunggl, inggih punika [[Cristina Castagna]].<ref name="internet 1"/>
==Jalur Wekdal==
:1954 kaping setunggal kaliyan Dr Karl Herligkoffer saking Jerman, ananging misi punika saged kawastanan gagal amargi wonten badai kaliyan adem ingkang ekstrim<ref name= "internet 2">{{id}}[http://arus-nirwana.blogspot.com/2011/02/puncak-broad.html](dipunundhuh tanggal 22 September 2012)</ref>
352.737

besutan