Basa Polen: Béda antara owahan

164 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
 
== Panulisan ==
Aksara alfabèt ing basa Polenan iku méh padha karo alfabet sing di''adopsi'' basa Jawa. Bedane ana ing wuni, gabungan aksara (digraf) lan cerek ing aksara.
{|
|
{| class="wikitable" style="text-align:center;"
!Aksara
!Araning
|}
| ||
| valign="top" |
{| class="wikitable" style="text-align:center;"
!Aksara
!Araning
238

besutan