Amber Rose: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
(Digawé kanthi mertal kaca "Amber Rose")
 
'''Amber Rose''' (born '''Amber Levonchuck'''; October 21, 1983),<ref name="VH1">{{Cite web}}</ref> yaiku modèl, paraga filem, lan juru desain fashion saka Amérika.
 
== EarlyBabad lifeUrip ==
Amber Levonchuck lair tanggal 21 Oktober taun 1983 ing [[Philadelphia]], [[Pennsylvania]], bapaké yaiku Michael Levonchuck, lan ibuké, Dorothy Rose.<ref name="VH1">{{Cite web}}</ref> DHèwèké iku keturunan saka akèh ras.{{Citation needed|date=August 2016}} Bapaké iku keturunan Irlandia lan Italia<ref name="cloth">{{Cite news}}</ref> Lan ibuké keturunan Cape Verdean lan Skotlandia.<ref>{{Cite web}}</ref><ref name="VH1">{{Cite web}}</ref><ref>{{Cite web}}</ref> Dhèwèké duwéni sedulur lanang jenengé Antonio Hewlett.<ref>{{Cite web}}</ref> Rose tuwuh ing Philadelphia kidul.<ref name="Coming up Rose">{{Cite web}}</ref>
 
748

besutan