Leiden: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
{{GemeentenZuid-Holland}}
(Rintisan, durung rampung)
 
({{GemeentenZuid-Holland}})
'''Leiden''' iku sawijining ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Holland Kidul]], [[Walanda]]. Kutha utawa ''gemeente'' iki misuwur déning [[Universitas Leiden|universitasé]] sing wis ana wiwit [[8 Februari]] [[1575]].
 
{{GemeentenZuid-Holland}}
 
[[Kategori:Gemeente ing Walanda]]