Abdurrahman Wahid: Béda antara owahan

47 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
c
| religion= [[Islam]]
| website=http://www.gusdur.net
| signature=Signature of Abdurrahman Wahid.svg
}}
'''KH Abdurrahman Wahid''', akrab diundang '''Gus Dur''' ({{lahirmati|[[Kabupatèn Jombang|Jombang]], [[Jawa Timur]]|7|9|1940|[[Jakarta]]|30|12|2009}}; lair kanthi jeneng '''Abdurrahman Addakhil'''<ref name="latar gus">[http://gusdur.net/indonesia/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=63 Latar belakang keluarga Gus Dur], GusDur.net</ref>) iku tokoh [[Muslim]] [[Indonésia]] lan pamimpin pulitik sing dadi [[Presiden Indonésia]] sing kapapat wiwit taun 1999 nganti 2001.
11.291

besutan