William Golding: Béda antara owahan

1.780 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
Kaca anyar: '''Sir William Golding''' ya iku novelis Inggris.<ref name="SWG bc">{{cite web|url=https://www.britannica.com/biography/William-Golding|title=Sir William Golding: British Novelist...
(Kaca anyar: '''Sir William Golding''' ya iku novelis Inggris.<ref name="SWG bc">{{cite web|url=https://www.britannica.com/biography/William-Golding|title=Sir William Golding: British Novelist...)
(Ora ana béda)
837

besutan