William Golding: Béda antara owahan

87 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca anyar: '''Sir William Golding''' ya iku novelis Inggris.<ref name="SWG bc">{{cite web|url=https://www.britannica.com/biography/William-Golding|title=Sir William Golding: British Novelist...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Sir William Golding''' ya iku novelis [[Inggris]].<ref name="SWG bc">{{cite web|url=https://www.britannica.com/biography/William-Golding|title=Sir William Golding: British Novelist|last1=Biography.com Editors|first1=|date=|work=|publisher=britannica.com|access-date=2016-09-15}}</ref><ref name="SWG np">{{cite web|url=http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/1983/golding-bio.html|title=William Golding - Biographical|last1=Nobel Media AB|first1=|date=2014|work=|publisher=nobelprize.org|access-date=2016-09-15}}</ref>
Lair ana [[St. Columb Minor]], cerak [[Newquay]], [[Cornwall]], [[Inggris]], tanggal [[19]] [[September]] [[1911]].<ref name="RKSWG bc"/>
Seda ana [[Perranarworthal]], cerak [[Falmouth]], [[Cornwall]], [[Inggris]], tanggal [[19]] [[Juni]] [[1993]].<ref name="RKSWG bc"/>
Dheweke nampa [[Pahargyan Nobel Sastra]] taun [[1983]].<ref name="RKSWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
Dheweke sinau ana [[Marlborough Grammar School]], banjur ana [[Brasenose College]], [[Oxford]], lulus taun [[1935]].<ref name="RKSWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Sawise makarya ana pemukiman lan perusahaan teater, dheweke dadi kepala sekolah ana [[Bishop Wordsworth's School]], [[Salisbury]].<ref name="RKSWG bc"/><ref name="SWG np"/>
Taun [[1940]], dheweke melu [[Royal Navy]] nglelebake kapal perang [[Bismark]] [[Jerman]], lan menehi komando sawijining peluncuran roket nalika invasi [[Perancis]] taun [[1944]].<ref name="RKSWG bc"/>
Sawise perang, dheweke mulang maneh ana Bishop Wordsworth's School nganti [[1961]].<ref name="RKSWG bc"/><ref name="SWG np"/>
 
==Cathetan Suku==
837

besutan