Isabel Peron: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Réferènsi: ganti kat using AWB
c (→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
c (→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
{{end box}}
 
[[Kategori:LairKalairan 1931|Peron, Isabel]]
[[Kategori:Présidhèn Argentina|Peron, Isabel]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
352.737

besutan