Elizabeth Taylor: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB
c (éjaan using AWB)
c (→‎Pranala njawi: ganti kat using AWB)
 
{{DEFAULTSORT:Taylor, Elizabeth}}
[[Kategori:LairKalairan 1932]]
[[Kategori:Pati 2011]]
[[Kategori:Aktor Inggris]]
352.737

besutan