Saddam Hussein: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎top: ganti kat using AWB)
Ing basa Arab, jeneng ''Saddam'' tegesé ''wong sing sirahé atos'' utawa ''koppig'' utawa ''sing nantang'' (ing Irak jeneng iki uga dienggo kanggo bumper montor).
 
[[Kategori:LairKalairan 1937]]
[[Kategori:Pati 2006]]
[[Kategori:Présidhèn Irak]]
352.737

besutan