Valentina Tereshkova: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎top: ganti kat using AWB
c (Bot: Migrating 68 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q44371 (translate me))
c (→‎top: ganti kat using AWB)
[[Gambar:Soviet Union-1963-Stamp-0.10. Valentina Tereshkova.jpg|thumb|right]]
'''Valentina Vladimirovna Tereshkova''' ([[basa Rusia]]: Валенти́на Влади́мировна Терешко́ва;) iku [[kosmonot]] wanita [[Uni Soviet]] sing dadi wanita pisanan ing donya sing mabur menyang luar angkasa kanthi migunakaké [[Vostok 6]] ing taun [[1963]]. Valentina dilaiarké ing [[Bolshoye Maslennikovo]], sawijining désa cilik ing [[Yaroslavl Oblast]], [[Rusia]] tanggal [[6 Maret]] [[1937]].
 
[[Kategori:LairKalairan 1937]]
[[Kategori:Antariksawan Uni Soviet]]
 
 
{{bio-stub}}
 
<!--interwiki-->
 
[[Kategori:Lair 1937]]
[[Kategori:Antariksawan Uni Soviet]]
352.737

besutan