Azizullah Lodin: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
c
→‎Réferènsi: ganti kat using AWB
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q4832764)
c (→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
 
{{DEFAULTSORT:Lodin, Azizullah}}
 
[[Kategori:Tokoh Afganistan]]
[[Kategori:LairKalairan 1939]]
[[Kategori:Pati 2015]]
352.737

besutan