Thabo Mbeki: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎Pranala jaba: ganti kat using AWB
(éjaan using AWB)
c (→‎Pranala jaba: ganti kat using AWB)
 
{{DEFAULTSORT:Mbeki, Thabo Mvuyelwa}}
[[Kategori:LairKalairan 1942]]
[[Kategori:Présidhèn Afrika Kidul]]
 
348.872

besutan