Asia Kidul-wétan: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
sithik
c (Asia Kidul-Wetan dipun-alihaken menyang Asia Kidul-Wétan: Jawa waé)
c (sithik)
'''Asia Kidul-Wétan''' punika satunggiling tlatah ing jagad-wano (benua) [[Asia]]. Tlatah punika papan watesipun budaya [[Asia Kidul]] utawi [[Indhia]] kaliyan budaya [[Asia WetanWétan]] utawi [[Cinten]]. Kirang langkung sepalih wilayah tlatah Asia Kidul-WetanWétan, punika dhaérah kapulowan.
 
==Daftar negari==
* [[IndonesiaIndonésia]]
* [[Malaysia]]
* [[Singapura]]
* [[Myanmar]]
 
Lajeng negari [[TimurTimor Wetan]] ugi asring kagolong ing Asia Kidul-WetanWétan. Kaliyan ugi negari [[Taiwan]] rikala-kala ugi kagolongaken tlatah punika.
 
{{stub}}
8.252

besutan