Jay-Z: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
ganti kat using AWB
c (ganti kat using AWB)
| URL = [http://www.jay-z.com/ Official site]
}}
'''Jay-Z''' utawa sing jeneng asliné Shawn Corey Carter iku pènyanyi solo ingkang unggah aliran [[Hip-Hop]]. Lair nalika 4 Desember 1969, ing kutha [[Brooklyn]], nagari [[Amerika Serikat]]<ref name="Jay-Z Celebrates Birthday with Beyoncé in Paris">Mikelbank, Peter. http://www.people.com/people/article/0,,20164322,00.html [[People Magazine]] article, December 5, 2007. Retrieved 20 November 2012.</ref>. Jay-Z iku uga pandamél lagu, musisi, [[Rapper]], lan uga pènyanyi solo. Jay-Z uga kolaborasi kaliyan [[Linkin Park]] nalika taun 2005, [[Beyoncé Knowles]], [[Kanye West]], [[Rihanna]], lan sapanunggalané. Piyambaké sampun rinthisan dadi pènyanyi diwiwiti taun 1989<ref name="mtv greatest">[http://www.mtv.com/bands/h/hip_hop_week/2006/emcees/index11.jhtml The Greatest MCs of All Time] ''MTV''. Retrieved 20 November 2012 </ref>.
 
== Diskografi ==
* [http://www.thejayztour.com/ TheJayZTour.com : News, Tour dates, Pictures and Song Lyrics]
 
[[Kategori:LairKalairan 1969]]
[[Kategori:Penyanyi Amérika Sarékat]]
[[Kategori:Musisi Amérika Sarékat]]
352.737

besutan