Miroslav Klose: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB
(Polen using AWB)
c (→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB)
{{DEFAULTSORT:Klose, Miroslav}}
[[Kategori:Pamain bal-balan Jerman]]
[[Kategori:LairKalairan 1978]]
[[Kategori:Pamain bal-balan internasional Jerman]]
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat Jerman]]
352.737

besutan