Wilfred Bouma: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB
c (Bot: Migrating 28 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q294749 (translate me))
c (→‎Cathetan sikil: ganti kat using AWB)
 
{{Tim nasional Euro 2008 Walanda}}
 
[[Kategori:LairKalairan 1978]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Walanda]]
352.737

besutan