Luís Figo: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
c (→‎Pranala Njawi: ganti kat using AWB)
c (→‎Pranala Njawi: + kat using AWB)
[[Kategori:Pamain bal-balan èkspatriat ing Spanyol]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Portugal]]
[[Kategori:Kalairan 1972]]
 
 
352.737

besutan