Mapai: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB
(→‎top: éjaan using AWB)
c (→‎Pranala njaba: ganti kat using AWB)
 
[[Kategori:Parté pulitik ing Israèl]]
[[Kategori:PanumpukanArtikel Wiki Mrebawani]]
 
 
350.349

besutan