Georg Wilhelm Friedrich Hegel: Béda antara owahan

c
→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB
c (dheweke, dhéwéké, deweke -> dhèwèké using AWB)
c (→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB)
[[Kategori:Filsuf]]
[[Kategori:Jerman]]
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani]]
352.737

besutan