Robert Burns: Béda antara owahan

36 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB
c (→‎top: entuk -> éntuk using AWB)
c (→‎Pranala Njaba: + kat kanggo dipriksa using AWB)
[[Kategori:Penyair]]
[[Kategori:Skotlandia]]
[[Kategori:Artikel Wiki Mrebawani]]
352.737

besutan