Arsenal F.C.: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c
c
}}
[[Gambar:Arsenal FC.svg|thumb|150px|Logo Arsenal F.C.]]
'''Arsenal Football Club''' (dikenal uga minangka '''Arsenal''' utawa '''''The Gunners''''') ya iku kelompok [[bal-balan]] saka [[Inggris]] kang ana ing tlatah lor [[London]] sisih lor. Arsenal main ing [[Liga Utama Inggris]] lan kagolong tim bal-balan kang gedhé ing [[Inggris]]. Arsenal uga dadi anggota kelompok [[G-14]], ya iku wadhahing klub-klub bal-balan gedhé ing [[Éropah]]. Arsenal awit taun 2007 duwé kandhang ing [[Stadion Emirates]].
 
== Sajarah Klub ==
1.578

besutan