Stadion Emirates: Béda antara owahan

92 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
gambar
(wikifisasi)
(gambar)
[[File:Emirates Stadium east side at dusk.jpg|300px|thumb|right|Stadion Emirates]]
[[File:Emirates Stadium 2008-03-26.jpg|200px|thumb|right|Stadion Emirates ing wayah wengi]]
'''Stadion Emirates''' utawa ''Emirates Stadium'' iku stadion utawa lapangan gedhé kang dadi kandhangé [[Arsenal F.C.]]. Dijenengaké Emirates amarga Fly Emirates dadi panyokong duit paling gedhé kanggo Arsenal.<ref>{{cite web|last1=Media Group|first1=Arsenal|title=Arsenal celebrates Highbury Square opening|url=http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-celebrates-highbury-square-opening|website=www.arsenal.com|publisher=The Arsenal Football Club plc|accessdate=7 July 2016|archiveurl=https://web.archive.org/web/20160707123358/http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-celebrates-highbury-square-opening|archivedate=7 July 2016|date=24 September 2009}}</ref> Lapangan iki sejatiné dudu kandhang Arsenal kang kapisan. Sadurungé kandhangé Arsenal ya iku Highbury ing [[London]] sisih lor. The Gunners pindhah menyang stadion anyaré iki ing musim 2006/2007. Nganti sepréné stadion iki dadi salah siji stadion bal-balan kang paling gedhé ing tlatah [[Inggris]]. Persisé paling gedhé nomer telu sawisé Wembley lan [[Old Trafford]]. Ing stadion iki uga, saben bakda musim rampung dianaké Emirates Cup. Kompetisi iki dieloni dening Arsenal karo saperangan kelompok bal-balan kang diundang déning Arsenal. Stadion ing London sisih Lor iki bisa ngemot nganti 60.000 uwong.
 
1.578

besutan