Basa Polen: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
c
 
== Panulisan ==
<blockquote>''Artikel utama: '''[[Alfabèt Polen]]'''''</blockquote>Aksara alfabèt ing basa Polen iku wuniné sarupa lan ana gathukané karo aksara sing dikanggo [[Kulawarga basa Slavika|basa Slav]] liyané. Alfabèté méh padha karo alfabèt sing di''adopsi''dipupu basa Jawa. Bédané ana ing wuni, dwaksara (digraf) lan cerek ing aksara.
 
{|
238

besutan