Filum: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  5 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, replaced: dan → lan using AWB
c (→‎top: akeh -> akèh using AWB)
c (→‎top: clean up, replaced: dan → lan using AWB)
'''Filum''' saka [[basa Yunani]]; ''phylum'' ya iku cawang. Biasané [[tembung]] iki dipigunaké ing [[linguistik|èlmu basa]] perbandingan utawa ing èlmu [[biologi]] kanggo ngklasifikasi gandhéngan 'kulawarga' antar [[jinis]] utawa [[basa]] .
 
Ing '''biologi''', [[klasifikasi]] iki khusus kanggo [[sato kewan]] kang dipérang manèh dadi: [[subfilum]], [[kelas (biologi)|kelas]], [[Ordo (biologi)|ordo]], [[Famili (biologi)|famili]], [[genus]] danlan [[spesies]]. Saya mudhun urutan klasifikasiné, saya akèh kamemperan [[individu]]né.
 
Ing èlmu [[basa]], iki arupa [[klompok basa]] atawa [[rumpun basa]] kang misah sekitar 50 nganti [[100]] [[abad]] kepungkur.
413

besutan