Karl Lagerfeld: Béda antara owahan

30 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
→‎top: clean up, added orphan tag using AWB
c (→‎Rujukan: + kat kanggo dipriksa using AWB)
c (→‎top: clean up, added orphan tag using AWB)
{{Orphan|date=Oktober 2016}}
 
'''Karl Otto Lagerfeld'''<ref name="welt-birth">[http://www.welt.de/print/wams/hamburg/article117793202/Der-grosse-Karl-wird-doch-schon-80.html Der große Karl wird doch schon 80], ''Die Welt''</ref> (lair ing tanggal 10 September 1933) ya iku sawiji fèsyen desainer saka [[Jerman|Jérman]], seniman, lan juru potrèt makarya ing kutha [[Paris]]. Dhèwèké iku desainer utama lan dirèktur krèatifé omah fèsyen [[Chanel]] uga omah fèsyen saka Itali Fendi lan dhèwèké dhuwé lèbel fèsyené déwé. Uwis puluhan taun, dhèwèké uwis makarya ing sawenèh jinis babagan ing fèsyen lan proyèk-proyèk seni liyané. Dhèwèké iku uwis misuwur ing donya iki amarga ciri khasé ya iku rambuté sing putih kabèh, kacamata ireng, lan kerah klambi sing dhuwur lan kaku.<ref>The ways in which Lagerfeld has carefully crafted his iconic image is explored in the 2007 documentary, ''Lagerfeld Confidential''</ref>
 
320

besutan