Kamidia Radisti: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: entuk -> éntuk using AWB)
c
}}
 
'''Kamidia Radisti''' ({{lahirmati|[[Kota Surabaya|Surabaya]], [[Jawa Wétan]]|23|2|1984}}).<ref name="internet1"/> Kamidia Radisti iku [[Miss Indonesia]] [[Miss Indonesia 2007|2007]] kang dadi wakil saka [[Provinsi]] [[Jawa Kulon]].<ref name="internet1"/> Kamidia Radisti wis berhasil ngalahakengalahké [[32]] finalis liyané saka dhaérah-dhaérah ing [[Indonésia]].<ref name="internet2">{{id}}[http://gosip-gosip.com/profil-kamidia-radisti.html gosip-gosip.com](dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)</ref>
 
Kamidia Radisti iku mantan [[atlet]] [[renang]].<ref name="internet1"/> Iki kang ndadekakéndadèkaké para juri yakin yèn Kamidia Radisti bisa mlebu ing ajang [[Miss World]] [[Miss World 2007|2007]] kang dianakakedianakaké ing [[Sanya]], [[Republik Rakyat Cina|RRC]].<ref name="internet1"/> Kamidia Radisti bisa mlebu ing 20 besar kompetisi ''fast track'' [[Miss World Sport]], 15 besargedhé [[Miss World Talent]], lan 5 besargedhé [[Miss World Beauty With a Purpose]].<ref name="internet1"/>
Sawisé masamangsa tugas dadi [[Miss Indonesia]] 2007 wis enték, Kamidia Radisti utawa kang biyasanebiyasané diundang Disti njajal akting ing donyaning entertainment.<ref name="internet1"/> Kamidia Radisti banjur akting ing layar lebar.<ref name="internet1"/>
Film kangskang sepisanan kang dibintangi Kamidia Radisti ya iku film kang judhulé ''The Shaman'' naliknalika taun [[2008]].<ref name="internet1"/> Film kang nduweduwé genre horor iki Disti akting karo [[Oka Antara]].<ref name="internet1"/>
Saka film iki, Kamidia Radisti wiwit éntuk peran kang penting.<ref name="internet1"/> Kayata film kang nomer loro kang uga nduwéni genre horor kang judhulé ''Hantu Biang Kerok'',ing film iki Kamidia Radisti éntuk peranparaga misterius dadi tokoh [[Ocha]].<ref name="internet1"/> Film iki digawé nalika tanggal [[19]] [[Februari]] [[2009]].<ref name="internet1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/k/kamidia_radisti/ selebriti.kapanlagi.com](dipunundhuh tanggal 31 Juli 2011)</ref>
 
==Cathetan suku==
1.578

besutan