Netwave Group: Béda antara owahan

19 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Parté pulitik: éjaan using AWB)
Tidak ada ringkasan suntingan
homepage = [http://www.nmm.co.id/ www.nmm.co.id] |
}}
'''PT Netwave Multimedia Tbk''' (IDX:GSS ) & (IDX:KSI), (sadurunge kanthi nama '''PT Gunung Subur Sentosa Tbk''' & '''PT Kentanix Supra Internasional'''), minangka sawijining perusahaan bidang investasi ing perusahaan-perusahaan ing bidang usaha media lan telekomunikasi. Netwave Multimedia punjere ing Jakarta, Indonésia, diadegake ing taun 2003 [[Banten TV|INTV]].
== Produk media ==
=== Media ===
143

besutan