Netwave Group: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan 1096800 déning Kompas TV Medan (rembugan)
(→‎Media: PT Banten Global Televisi INTV)
(Mbalèkaké owahan 1096800 déning Kompas TV Medan (rembugan))
homepage = [http://www.nmm.co.id/ www.nmm.co.id] |
}}
'''PT Netwave Multimedia Tbk''' (IDX:GSS ) & (IDX:KSI), (sadurunge kanthi nama '''PT Gunung Subur Sentosa Tbk''' & '''PT Kentanix Supra Internasional'''), minangka sawijining perusahaan bidang investasi ing perusahaan-perusahaan ing bidang usaha media lan telekomunikasi. Netwave Multimedia punjere ing Jakarta, Indonésia, diadegake ing taun 2003 [[Banten TV|INTV]].
== Produk media ==
=== Media ===
63.849

besutan