Louis XIII saking Prancis: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
c
(Kaca énggal: thumb|right '''Louis {{rom-maj|XIII|13}}''' dipunceluk ''le Juste '' miyos nalika surya kaping 27 September, 1601, Château de Fontainebleau|Font...)
 
'''Louis {{rom-maj|XIII|13}}''' dipunceluk ''le Juste '' miyos nalika surya kaping [[27 September]], [[1601]], [[Château de Fontainebleau|Fontainebleau]]-[[14 Mei]], [[1643]], [[Saint-Germain-en-Laye]]), inggih punika raja [[Perancis|Prancis]] sarta [[Liste des rois de Navarre|Navarre]] ([[1610]]-[[1643]]). Panjenenganipun putra saking [[Henri IV de France|Henri IV]] kaliyan [[Marie de Médicis]], panjenenganipun bapanipun [[Louis XIV de France|Louis XIV]].
 
[[Kategori:PerancisKalairan 1601]]
63.849

besutan