Wos: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎Ginanipun beras: bentuk -> wujud using AWB
c (→‎Mangga ugi mriksani: ganti kat using AWB)
c (→‎Ginanipun beras: bentuk -> wujud using AWB)
Ing bidhang indhustri pangan, beras dipunolah dados glepung beras. Sosohan beras (lapisan aleuron), ingkang gadhah kandhungan gizi inggil, dipunolah dados glepung ''rice bran''. Bagéyan embrio ugi dados suplemèn ingkang kasebat tepung ''mata beras''.
 
Kanggé kepentingan dhiét, beras dipundadosaken salah setunggal sumber pangan bébas gluten mawi bentukwujud brondong.
 
==Aspèk budaya lan basa==
348.872

besutan