Temulawak: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Morfologi: bentuk -> wujud using AWB
c (→‎Khasiat: éjaan, replaced: sehat → séhat using AWB)
c (→‎Morfologi: bentuk -> wujud using AWB)
* Godhong
 
Saben gagang nduwèni [[godhong]] sing cacahé 2-9 kanthi bentukwujud bunder ndawa kaya godhong [[gedhang]], wernané ijo utawa coklat rada [[ungu]], dawané 31–84&nbsp;cm lan ambané 10–18&nbsp;cm.<ref name="internet3"/>
 
* Kembang
352.737

besutan