Krambil: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
→‎Asil liyané: bentuk -> wujud using AWB
c (→‎Santen klapa: podo, podho -> padha; akeh, akéh -> akèh using AWB)
c (→‎Asil liyané: bentuk -> wujud using AWB)
Olahan primer [[daging]] [[klapa]] kang mateng kena kanggo substitusi utawa pengganti [[glepung]] kanggo nggawé [[jajanan]].<ref name="internet5"/>
Jajanan iki kayata [[roti]], [[biskuit]] dan [[kué]]-kué kering, [[permén]], [[és krim]] lan liya-liyané.<ref name="internet5"/>
BentukWujud olahan primér kang akèh digawé ya iku klapa parut kering[[''desiccated coconut'']].<ref name="internet5"/>
Saliyané iku, bisa uga [[glepung]] [[klapa]] kang digawé saka [[ampas]] [[klapa]] kang wis diperes santené.<ref name="internet5"/>
=== Pigunan saka wit klapa ===
348.872

besutan