Gutasi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
c (→‎top: béntuk (saltik) -> wujud using AWB)
! Faktor bentenipun !! Gutasi !! Transpirasi
|- align="center"
! BentukWujud toya ingkang dipunucalaken
| Pelepasan toya saking jaringan tanduran ing bentukwujud titik-titk toya (cair) || Pelepasan toya saking jaringan tanduran ing bentukwujud uap toya. |- align="center"
! Kualitas toya ingkang dipunuwalaken
| toya ngandut senyawa-senyawa terlarut saha uyah mineral || Air murni
352.737

besutan