Kabupatèn Gunungkidul: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
Kabupaten Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Kabupatèn Gunung Kidul: pasang aksara
c (Kabupaten Gunung Kidul dipun-alihaken menyang Kabupatèn Gunung Kidul: pasang aksara)
78.624

besutan