Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
c (clean up, added orphan, uncategorised tags using AWB)
| style="vertical-align:top;padding-left:15px; padding-bottom:10px;padding-right:10px;font-size:95%;background:#f9f9f9;" |
* Winujud saka para anggota dhegé ''CWI'' sing kepilih ing muktamar arcapada;
* Mbakoni titi-titiné ''CWI'' selaningseselaning muktamar-muktamar;
* Milih Kapanitèn Negarantara.
| style="vertical-align:top;padding-left:15px; padding-bottom:10px;padding-right:10px;font-size:95%;background:#f9f9f9;" |
238

besutan