Parembugan:Dhémokrasi: Béda antara owahan

249 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
 
 
:Saged mawon Mas {{ping|Jadinegara}}. Yèn miturut éjan Jawi kadosipun dados ''dhimokrasi''. Punapa tembung punika naté dipunagem sadèrèngipun miturut sastra.org? [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|rembugan]]</sup> 3 Oktober 2016 12.55 (UTC)
 
:: saking sastra.org kula dèrèng nemu pakem jawanipun.. namung nemu democratie saking tembung walandi mas {{ping|Cahyo Ramadhani}} --[[Panganggo:Jadinegara|Tukijo]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Jadinegara|rembugan]]</sup> 6 Oktober 2016 14.43 (UTC)
238

besutan