Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Bala-balané ''CWI'' ngluncuraké pakumpulan kanoman, Sosialis Sembada Negarantara (''International Socialist Resistance)'', ing 2001.<ref>[http://www.socialistworld.net/print/166 500+ at Brussels ISR conference]. ''socialistworld.net''.</ref>
 
=== Partè- emblèg narakaryapartè anyar byukan narakarya ===
Anggota ''CWI'' mainaké lakon ing madegé Partè Sosialis Sekot (Scottish Socialist Party'', SSP''). Nanging SSP pecah saka ''CWI'' ing 1999, kanthi sarwa-kurang anggotané sing pituhu tumrap ''CWI'' madegaké Partè Sosialis Skotlan (''Socialist Party Scotland''). Nalika Tommy Sheridan sèrèh saka ''SSP'' ing 2006 lan madegaké partè nyar ing Skotlan, Kadarakan (''Solidarity''), banjur Partè Sosialis Skotlan gabung sajroning gandhèngan tumrap Partè Narakarya Sosialis Britani (Socialist Workers Party).
 
238

besutan