Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

40 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
 
=== Partè- partè anyar byukan narakarya ===
Anggota ''CWI'' mainaké lakon ing madegé Partè Sosialis Sekot (''Scottish Socialist Party'', SSP''). Nanging SSP pecah saka ''CWI'' ing 1999, kanthi sarwa-kurang anggotané sing pituhu tumrap ''CWI'' madegaké Partè Sosialis Skotlan (''Socialist Party Scotland''). Nalika Tommy Sheridan sèrèh saka ''SSP'' ing 2006 lan madegaké partè nyar ing Skotlan, Kadarakan (''Solidarity''), banjur Partè Sosialis Skotlan gabung sajroning gandhèngan tumrap Partè Narakarya Sosialis Britani (''Socialist Workers Party'').
 
Para anggota ''CWI'' tau nyokong caloné Partè Karuhan Nasional (''National Conscience Party'') ing  pilihan pamidèn Nigeria 2003, menangi 0.51% swara negara. Ing Jerman, anggot ''CWI'' wis gesang sajroning ''WASG'' (Pilihan liyan kanggo Narakarya lan Kadilan sosial) anyar wiwit asasé ing 2004 lan ing Dhésèmber 2005 kapilih bagéan pimpinan anyaré dhistrik Berlin kang nyalonaké rancangan cetha lawan-bukung sajroning pilihan dérah Berlin 2006, olèh 3.1% swara lan pepirang kursi paheman kutha, nanging bésuk ''WASG''-né Berlin nglebur jroning ''Die Linke'' (Sang Kiwa). Ing Brazil anggota ''CWI'' nulung madegaké ''P-SOL'' (Partè Sosialisme lan Pambébas) awit para parlemèn kiping kiwa dibuwang saka ''Partido dos Trabalhadores'' (Partè Narakarya).
 
Ing pilihan umum Irlan 2011  anakan ''CWI-n''é Irlan, Partè Sosialis (''Socialist Party'') menang rong kursi ing rad (''Dáil'') minangka bagéan saka pakumpulan kiwa sing luwih amba, Sarékat Sekuthu Kiwa (''United Left Alliance'') sing menang limang kursi ing gunggungé rad Irlan (''Dáil Éireann'').<ref>[http://electionsireland.org/results/general/31dail.cfm Elections Ireland: 31st Dáil]. ''electionsireland.org''.</ref> Nanging, sawijiné anggota kapilihé Partè Sosialis (''Socialist Party'') sing wis metu saka partè isih nyambet minangka patikelir.<ref>http://www.irishtimes.com/newspaper/breaking/2012/0903/breaking6.html</ref> Ing pilihan astamiwané Kulon Dublin ing 2014, Partè Sosialis (''Socialist Party'') olèh kursi kapindho sajroning ''Dáil'' manèh, lan kursi katelu sajroning the pilihan astamiwa Kanéya Dublin 2014 minangka bagéan saka Sekuthu Lawan-Tarak (''Anti-Austerity Alliance'').
 
== Susunan ==
238

besutan