Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

756 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
* Sosialis Sembada Negarantara (''International Socialist Resistance'')
* [[Kanoman ayon rasisme ing Éropah]]
 
== Pratélan tetembungan ==
{{Appendix|1=gloss|2=
Ana ing ngisor iki tembung-tembung Jawa sing dianggo ing artikel iki, dikanthèni jarwané ing basa Indonésia.
 
{{columns-list|3|
# arak-arakan - ''ulasan''
# bésuk - ''masa depan''
# brawala - ''perjuangan''
# dheg - ''seluruh''
# dikara - ''status''
# ditepungaké - ''dikenalkan''
# kadarakan - ''solidaritas''
# kapanitèn - ''sekretariat''
# kintaka - ''dokumen''
# kumetir - ''delegasi''
# narakarya - ''pekerja''
# negarantara - ''internasional''
# ngarcapada - ''worldwide"
# palilah - ''persetujuan''
# pangemban - ''eksekutif''
# pangurus - ''administratif''
# rad - ''dewan/majelis''
# runjang - ''kontra''
# sarwa kurang - ''minoritas''
# sésuk - ''besok (hari)''
# tanduk - ''aksi''
}}
}}
 
== Deleng uga ==
Naraguna anonim