Parembugan:Komité Narakarya Negarantara: Béda antara owahan

(+ 1)
 
 
== Pratélan tetembungan ==
Wah saé Mas {{ping|Jadinegara}}. Bokbilih wonten wektu lodhang, dipunwuwuh pérangan '''Pratélan tetembungan''' kados ing artikel [[Swatantra lan binatantra (sosiolinguistik)|punika]] supados kula lan tiyang sanès inggih saged nyinau tembung-tembung énggal. Matur nuwun. [[Panganggo:Cahyo Ramadhani|Cahyo Ramadhani]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Cahyo Ramadhani|rembugan]]</sup> 3 Oktober 2016 12.53 (UTC)
 
:oalah.. salah maca aku. olehe nggawe karo ngantuk wingi niku. Suwun koreksiné mas {{ping|Cahyo Ramadhani}} --[[Panganggo:Jadinegara|Tukijo]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Jadinegara|rembugan]]</sup> 6 Oktober 2016 23.06 (UTC)
238

besutan