Parembugan:Swatantra lan binatantra (sosiolinguistik): Béda antara owahan

Kaca anyar: namung nganu nggih, bok menawi saged dipun tambahi kanthi jarwanipun ugi ten basa Inggris supados tiyang jawi manca kayata surinam ngaten, kaledoni, walandi utawi ten pundi-pundi taks...
(Kaca anyar: namung nganu nggih, bok menawi saged dipun tambahi kanthi jarwanipun ugi ten basa Inggris supados tiyang jawi manca kayata surinam ngaten, kaledoni, walandi utawi ten pundi-pundi taks...)
 
(Ora ana béda)
238

besutan